logo
امروز : یکشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۹:۳۸
[ شناسه خبر : ۳۱۴۸ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان خبرداد

برداشت 45 هزار و 136 تن جو در استان زنجان/ کاهش 40 درصدی تولید جو در استان

برداشت-45-هزار-و-136-تن-جو-در-استان-زنجان-کاهش-40-درصدی-تولید-جو-در-استان-

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به کشت و برداشت محصول جو در زنجان گفت: امسال 45 هزار و 136 تن جو از مزارع استان برداشت شده است.

حسین عامری در گفت و گو با خبرنگار موج رسا; اظهار کرد: سال زراعی جاری 20 هزار هکتار از اراضی زراعی استان زنجان به جو دیم و 8 هزار و 720 هکتار به جو آبی اختصاص داده شده است.

وی با بیان اینکه سال زراعی جاری 70 درصد مزارع جو دیم و 50 درصد مزارع جو آبی در استان زنجان دچار خسارت سرمازدگی شده است، عنوان کرد: خسارت سرمازدگی در مزارع جو بین 20 تا 50 درصد متغیر بوده است.

عامری با بیان اینکه سرمازدگی و شرایط اقلیمی امسال باعث شد متوسط عملکرد جو دیم در استان زنجان به 600 کیلوگرم در هکتار و متوسط عملکرد جو آبی به 3 هزار و 800 کیلوگرم برسد، بیان داشت: سال گذشته متوسط عملکرد جو دیم در استان یک تن و جو آبی 4 تن و 200 کیلوگرم در هر هکتار بوده است.

وی با اشاره به برداشت 12 هزار تن جو دیم و 33 هزار و 136 تن جو آبی طی سال جاری در استان زنجان تصریح کرد: امسال در مجموع 45 هزار و 136 تن جو در استان برداشت می شود.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان «آبیدر»، «سهند»، «ماکویی» و «بهمن» را ارقام مورد کشت جو در استان برشمرد و افزود: جو رقم «جلگه» از ارقام با نیاز آبی پایین و عملکرد بالاست که از سال زراعی آینده به صورت آبی در استان کشت خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: تولید جو استان زنجان امسال نسبت به سال گذشته کاهش 40 درصدی دارد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر